Missie

Het Bedrijf
Babylon Language Services (BLS) is een vertaalbureau gespecialiseerd met beëdigd (gecertificeerd) vertaling in het Arabisch taal. Wij zijn gespecialiseerd in het vertalen van juridische documenten van alle soorten, zakelijke teksten, maar ook webpagina’s en commercials. Onze klanten zijn onder meer banken, verzekeringsmaatschappijen, advocatenkantoren, de scheepvaart en de bouw bedrijven en andere nationaal en internationaal opererende ondernemingen.

Sinds de oprichting in 2013 heeft vertaalbureau BLSuitgebreide kennis en ervaring opgedaan binnen de zakelijke markt , en is uitgegroeid tot een betrouwbare vertaling partner voor de Nederlandse en internationale bedrijfsleven. Veel van onze klanten hebben gewerkt met onze individuele vertalers voor jaren. geleverde kwaliteit in vertaling en dienstverlening en om onze basisinstelling: Commitment is commitment.

De missie van ons bureau luidt als volgt: “ om culturele bruggen te breiden tussen volkeren in Oost en West, en de barrières voor het begrijpen van elkaar te minimaliseren door het aanbieden van een volledige en eerlijke vertaling”